Sfeerelement

Reserveer nu jouw ticket voor het Waterinnovatiefestival

05 november 2019

Het festivalseizoen lijkt nu echt voorbij. Maar niet voor lang! Want op donderdagmiddag 12 december 2019 wordt de állereerste editie van het Waterinnovatiefestival gehouden. Vol inspiratie, innovaties en ontmoetingen. En daar willen we jou natuurlijk graag bij hebben. 

12 DECEMBER 2019
WERKSPOORKATHEDRAAL UTRECHT

Meld je nu aan
Wees een early bird en meld je snel aan via het inschrijfformulier.

Wat hebben we voor jou als waterfanaat in petto? 
We toveren de Werkspoorkathedraal in Utrecht om tot een walhalla voor waterinnovaties met de volgende highlights op het (voorlopige) programma:

Programma
 --- 12:00 uur ---
Inlooplunch en een verrassende mix van pop-upsessies en showcases uit de waterschapswereld
 --- 13:00 uur ---
Plenair programma op de mainstage: met de hackathonfinale en interessante sprekers over digitale transformatie
--- 14:30 ---
Pop-upsessies en showcases, afgewisseld met heerlijke deuntjes, hapjes en drankjes
--- 15:30 ---
Uitreiking van de Waterinnovatieprijs in de categorieën schoon water, voldoende water, waterveiligheid en digitale transformatie
--- 17:00 ---
Netwerkborrel

Schitter jij als winnaar? 
Vergeet niet om alvast voor 7 oktober jouw beste waterinnovaties in te dienen via waterinnovatieprijs.nl. Wie weet win jij dan wel de Waterinnovatieprijs tijdens het Waterinnovatiefestival! Doe je liever mee aan de hackathon? Houd dan de website in de gaten.

Voor aanvulling (uit bijvoorbeeld uw regio) kunt u zelf uw informatie aandragen. Schroom dus niet om reacties te leveren. Neem hiervoor contact op met N. Schinkelshoek.

Samenwerking in de afvalwaterketen vindt plaats op diverse fronten. Gemeenten en waterschappen verkennen momenteel hun ambities en samenwerkingskansen. Dit kan zijn op organisatorisch en beleidsmatig vlak, beheersmatig of technisch-inhoudelijk.

Interacties in de afvalwaterketen: riolering - rioolwaterzuivering en het ontvangend watersysteem zijn daarbij belangrijke technische en beheersmatige aandachtspunten. Dit alles in relatie tot de inrichting van de openbare ruimte.