datum 

10 december

 thema 

interactief webinar

Save the date; 10 december 2020

Graag nodigen we je uit voor een interactief webinar met een blik in het verleden van de ambtelijke samenwerking. Maar ook is er aandacht voor de toekomst; en wat staat ons in 2021 te wachten? Gastspreker Gert Dekker, zelfstandig adviseur en initiatiefnemer samenwerken aan water, praat ons bij en wil ook vooral jou als deelnemer aan het woord laten. Het aanmeldformulier bevat om die reden ook een aantal enquête-vragen, waar we tijdens de sessie dieper op in kunnen gaan.

 Het tweede deel van het webinar bestaat uit een interactieve pubquiz onder de enthousiaste leiding van het samenwerken aan water-team. Graag willen we daarvoor ook iets op voorhand naar je toe sturen, wil je om die reden bij aanmelding je thuisadres invullen?

 Tot ziens op 10 december! 

SAMENWERKING REGIO'S

In Nederland wordt binnen ca. 46 regio’s actief samengewerkt binnen de waterketen. 

Samenwerking in de afvalwaterketen vindt plaats op diverse fronten. Gemeenten en waterschappen verkennen momenteel hun ambities en samenwerkingskansen. Dit kan zijn op organisatorisch en beleidsmatig vlak, beheersmatig of technisch-inhoudelijk.

Interacties in de afvalwaterketen: riolering - rioolwaterzuivering en het ontvangend watersysteem zijn daarbij belangrijke technische en beheersmatige aandachtspunten. Dit alles in relatie tot de inrichting van de openbare ruimte.