Wikipagina

Doel wiki en doelgroep

De wiki heeft als doel het helpen van de gebruiker in het proces van informatie vergaren en kennis delen. De wiki kan worden beschouwd als een wegwijzer naar de verschillende partijen, hun ambities, programma’s, onderscheidende projecten en voortgang daarin. Via dit platform kun je bijvoorbeeld gericht op zoek naar contactpersonen of inspiratie opdoen door te bladeren tussen de verschillende initiatieven. Voor inhoudelijke zaken wordt verwezen naar de websites van o.a. Stichting RIONEDSTOWA en KWR.

De doelgroep van deze wiki bestaat uit beleidsmedewerkers, bestuurders, managers  en communicatieadviseurs van gemeente, waterschappen en drinkwaterbedrijven. Het idee van de wiki is vóór gebruikers, dóór gebruikers. Zonder jullie inbreng zal het een statisch document worden.  Iedere geïnteresseerde lezer met kennis van zaken is welkom voor het leveren van een zinvolle bijdrage .

 

 

Deze wiki is qua informatie-voorziening continue in ontwikkeling en is op dit moment als beta-versie live gezet. Hierdoor kan het voorkomen dat informatie nog onvolledig is of aangevuld dient te worden.

Voor aanvulling (uit bijvoorbeeld uw regio) kunt u zelf uw informatie aandragen. Schroom dus niet om reacties te leveren! Neem hiervoor contact op met N.Schinkelshoek.