Nieuws

Inschrijven voor de Waterinnovatieprijs 2016

Inschrijven voor de Waterinnovatieprijs 2016

- Inschrijving is verlengd! - Speel uw waterinnovatie in de kijker! Schrijf uw project of product vóór 28 september in voor de Waterinnovatieprijs 2016.

Met de Waterinnovatieprijs belonen de Unie van Waterschappen en de Nederlandse Waterschapsbank vernieuwende oplossingen en baanbrekende initiatieven op het gebied van water. Projecten van waterschappen, bedrijven, kennisinstellingen en particulieren maken kans op de prijs. De waterschapstaken staan centraal: waterveiligheid, schoon en voldoende water.

Meedoen!
Heeft u innovatieve projecten of producten? Meld uw project(en) dan nu aan! De inschrijving sluit op
28 september a.s. Op waterinnovatieprijs.nl vindt u meer informatie over de criteria en hoe u uw project(en) kunt inschrijven. Alle inzendingen worden met een korte omschrijving op de website gepubliceerd, waardoor uw innovatie extra aandacht krijgt.

> Inschrijven

Waterbewustzijn
Naast de gebruikelijke categorieën Waterveiligheid, Schoon water en Voldoende water is er dit jaar een nieuwe categorie:
Waterbewustzijn. Hoe zorgen we ervoor dat Nederlanders zich beter bewust worden van het feit dat waterveiligheid, schoon en voldoende water in onze delta niet vanzelfsprekend zijn? Voor deze categorie komen projecten in aanmerking die door middel van educatie, communicatie en/of participatie een bijdrage leveren aan het vergroten van het waterbewustzijn in Nederland.

> Meer informatie

Deel deze oproep vooral binnen uw eigen netwerk. Wij kijken uit naar uw inzendingen voor de Waterinnovatieprijs 2016!

 

Partners van de waterinnovatieprijs 2016 zijn:

Partners Waterinnovatieprijs 2016